top of page

Kundeerfaringer

Frode Lafton – Profesjonell fotballspiller, Hønefoss Toppfotball
Jeg har hatt gleden av å drikke Kangen vann siden april 2010. Først ved at jeg fikk vann på kanner av en bekjent og senere ved at Hønefoss Ballklubb investerte i en Enagic vannbehandlingsmaskin med bakgrunn i mine, og et par andre spilleres erfaringer. Mine erfaringer så langt:
- Jeg oppnår væskebalanse raskere
- Jeg får ikke like sur muskulatur ved hard trening
- Jeg føler meg oftere i væskebalanse
- Smerter forbundet med artrose i høyre kne, er redusert
- Vannet smaker i tillegg mye bedre
Klubben har mottatt Kangen vann med stor begeistring. Utholdenheten blant de som er flinke til å drikke Kangen vann, er bedre enn før. Vi som klubb søker hele tiden etter løsninger som kan gjøre oss bedre, og vi har fått mye større fokus på væskeinntak etter at vi tok i bruk en Enagic vannbehandlingsmaskin!

Bjørn Ronny Andersen, Halden
Fikk lyst til å dele mine erfaringer med kangenvann. Har trent i hele mitt liv, og helst løping. Siste 25 år med store plager i legger og achilleshæl på begge sider. Har operert hæl, og achilles området 6 ganger, og har hatt store problemer med kramper i begge leggene. Så ille at jeg ikke har greid å løpe i lange perioder. Lange perioder mellom hver løpetur. Begynte regelmessig med kangen ved nyttår 2012. Etter kun 2 uker med kangen 9,5, er det ikke til å tro. Jeg løper 4 økter i uka på 1-2 timer, samt kampsport like ofte. Jippi.....

Siv Monica Slettås
Får vel ta oppfordringen og dele historien meg + Kangenvann så langt - en historie som for meg bedre beskrives som eventyrlig ♥  

Før:
Jeg har "alltid" hatt plager, de besto i ungdomsårene av intens hodepine som fulgte trofast med inn i voksenlivet, sjelden det var mer enn et par-tre dager fri sånn av og til, husket ikke hvordan det var å ikke ha skallebank etterhvert.   Mavetrøbbel i form av luft - fikk kolikk av "ingenting" og tarm/mave har kun vært "normal" i korte, sporadiske perioder. Kløe, utslett og overfølsomhet som utviklet seg til å bli kategorisert som Atopisk eksem som fra i slutten av tyveårene ble holdt i sjakk med solarium de kaldeste vintermånedene men også dette eskalerte slik at ventet jeg litt for lenge når det føltes som det gikk bra så måtte det opptil 5 ganger til før kløe/svie/stygge, tørre, røde flekker trakk seg tilbake og lot seg holde i sjakk for en liten stund igjen.  

Fibromyalgi var neste på lista, så kom store ryggplager, senebetennelse i skulder som etter ca 1,5 år ble til bløtdelsforkalkning.
Var av og på, mest på, attføring i 10 år før jeg gikk over på uføretrygd nov-2000. Så ble det lymfeødem i ben, rumpe og mave, kraftig astma og MS, sistnevnte utviklet seg fra 1 eller 2 små lesjoner i ryggraden og en 5-6 små i venstre frontallapp i 2006 til eksplosiv utvikling med spredning av små lesjoner i hele hjernen og rundt hjernestammen i 2011 - rullestol, stokker og Permobil (elektrisk rullestol) ble mer og mer nødvendig, trapper var i 2011 min verste fiende på dårlige dager. Var så dårlig i perioder at jeg så vidt orket å dusje med hjelp av samboeren, (dusjkrakk har jeg, men ryggen var så vond at det var smertefullt å sitte)   Tror jeg har fått med de viktigste faktorene til at jeg har vært syk, følt meg syk, rullestol 24/7 føltes like rundt hjørnet med den utviklingen dette tydet på.  
Jeg har de siste 10-12 årene vært trofast springvanndrikker - vann er jo så sunt for oss så jeg gjorde hva jeg kunne for å få folk rundt meg til å drikke vann, dro stolt rundt på vannflaska mi jeg..ikke visste jeg at det norske springvannet var som det er..   I tillegg så drakk jeg jo brus da - ingen middag eller annet salt å spise uten..og så var jo f.eks Farris så forfriskende og deilig....:-/ surt springvann med "nogo attåt" nøytraliserte jo ikke en dr..!  

Nå:
Jeg kan spise det jeg har lyst på, har slitt mye med mave, apetitt, kvalme osv osv, jeg har ikke smerter lenger, jeg legger meg og sover - ferdig med det, det kan jeg faktisk ikke huske jeg har opplevd noengang,EVER liksom.   Jeg skalv på høyrehånda, jo mer sliten jo verre, nyttet ikke holde glass uten at det skvalpet over om jeg hadde hatt en aktiv dag - BORTE!   Jeg kunne ikke stå på et ben, gå tå-hæl - merk. KUNNE ikke, nå KAN jeg!!  
Dag 22 tok gikk jeg og tok bussen for første gang på nesten 2 år, dag 31 tok jeg trappene opp til osteopaten - i 3 etg, jeg som måtte ha hjelp av mamma for å komme opp og ned det ENE trinnet hjemme hos henne siste helga i november 2011!!!  
Jeg bruker veldig lang tid på å skrive dette innlegget, ikke lenger fordi øyne, hode og spes. høyrehånda ødelegger som det gjorde før, men fordi det er vanskelig å fatte seg i litt korthet og samtidig beskrive hvor utrolig Kangenvannet har endret livet mitt - det er så som natt og dag at jeg knapt nok tror det selv og beste måten å si det på er at jeg føler jeg har fått en ny sjanse på livet!   Det har vært mange, mange gledestårer....=))

♥ Kangenvann ♥

AnneMarie Lindkvist
Elsker kangen maskinen. Etter at jeg har begynt å drikke 9.5 ph vannet har Migrenene mine forsvunnet helt… :) Har slitt med migrene anfall i flere år, har nå ikke hatt et eneste anfall siden jeg begynte å drikke vannet. :) Har nesten ikke kviser eller tørr hud lenger ved å kun bruke 5.5 ph vannet. Bruker ikke lenger kjemikaler til å vaske leiligheten jeg bor i, bruker kun 11.5 vannet. Frukt og Grønnsaker osv vaskes også i først 2.5 vannet og så i 11.5 vannet, det smaker så mye bedre når jeg gjør det. Som sagt så elsker jeg denne maskinen og anbefaler den på det aller sterkeste…

Marit Tislevoll Andersen
Etter noen uker med først ph 8,5 og så 9 og 9,5 er jeg helt avhengig. Jeg pleide å være støl og ha vondt i kroppen, lite energi og til og med finne unnskyldninger for å være lat. Nå synes jeg det er moro å jobbe ute. Blir varm, men det gjør ikke vondt. Jeg hopper ut av senga uten å måtte knekke opp en vond kropp. Har kjempeenergi. Brød pleide å gi meg vondt i magen. De siste gangene jeg har spist brød, har det gått helt fint, men jeg sier fortsatt at i min bibel står det "fri oss i dag fra vårt daglige brød". Den maskinen var en investering i god helse. ♥

Liv-Ingun Paulsen
Kanskje greit at dere får høre litt om min historie :)  Jeg hadde Morbus Crohn, fikk diagnosen i 2004. Temmelig dårlig i over 2 år før jeg dikk diagnosen og ble operert samme året. Kom meg sakte med sikkert, men måtte hele tiden passe på hva jeg spiste, og det var masse jeg ikke kunne spise. Etter ca tre kvart år ble jeg endelig overbevist om å prøve Kangenvannet, og det ble vendepunktet for min del. Nå har jeg vært tablettfri siden 21 april 2011, og kan spise akkurat hva jeg vil uten å få vondt.
Det er temmelig sprøtt, og jeg skjønner det vel ikke helt enda, men må jo tro på det så lenge jeg opplever det selv. Jeg hadde også en senebetennelse i høyre albue som jeg ikke ble kvitt.... fikk kortisonsprøyter 4 eller 5 ganger, men ingenting hjalp... helt til jeg begynte med kangenvann.... 3 mnd, og jeg hadde ikke vondt!!! og har enda ikke vondt :)) Maskina står trygt plassert på benken min, og er den beste investeringen jeg noensinne har gjort.  Dette var veldig kort fortalt om min historie med kangenvannet :)

Tove Gjerald
Min datter (Siv Monica Slettås) har fått ett nytt liv med Kangenvann, og det har jammen jeg også... Etter ett år med plagsom Psoriasis på føttene,med blodige sår,er det helt borte.. Min Diabetes 2 er på retur,det er nesten for godt til å være sant,men det er det ikke  Alle leddsmerter er borte vekke, merker ikke væromslag lengre, og til sist men ikke minst har jeg jammen så smått begynt å jogge litt igjen også.... Det er den beste investering jeg har gjort noen gang....
Vannbehandleren fra enagic er gull verdt 

bottom of page